Тернополянам розкажуть про те «Де живе українська»

07.07.2018 11:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Тернополян і гостей міста запрошують 8 липня о 13 год. на презентацію доброчинного соціального проекту «Де живе українська» (м Тернопіль, вул. Й.Сліпого 7, ТВЦ «Атріум», конференц-зала) за підтримки Благодійного фонду родини Демкур.

Проект реалізовується за участю відділення Союзу Українок Америки міста Лос-Анджелес, медійної підтримки компанії Meest America та Нью-Йоркським відділенням організації ООЧСУ. Метою проекту є допомога громадським ініціативам в Україні набути медійної, волонтерської і меценатської підтримки. Ідея виникла після показів фільму "Добровольці Божої чоти" в США. За основу фільму взято історії людей, талановитих і креативних, розумних і винахідливих,чистих і чесних, яких об'єднує одне бажання - зробити Україну кращою для себе і своїх дітей, для тих прийдешніх поколінь, які хочуть і будуть у ній жити. Як наголошує автор проекту Наталія Годжик, що передумовою створення задуму було бажанням навести місток від людини до людини, в обхід наглої корупції, брудного піару, ненаситних і нечесних політиків, розпачу від нескінченної війни. Усі теми мають собі за мету або виховання дитини (і гідного українського громадянина), або мистецтво (культурну спадщину). Україні, як і діаспорі, потрібна надія - не на владу, а на людей. На тих, які живуть не тільки у великих містах, а і у районних центрах та маленьких селах. І тільки об'єднавши зусилля можна досягти розуміння ситуації у і її вирішення». Поспілкувавшись з режисерами і героями фільму стає зрозумілим, що справжня Україна не в чварах політичних,не добробуті олігархів чи підвищенні цін, а в тих простих українських людях, які не зважаючи ні на що і не маючи ніяких корисливих цілей, змінюють країну завдяки своїм талантам, розуму, пристрасті і патріотизму,вносячи доброчинну складову у її розвиток!

Будь початком тієї зміни, яку ти хочеш бачити в Україні!

null

Для довідки: першу частину проекту було відзнято за 6 тижнів влітку 2016 року в Києві, Львові, Тернополі, Одесі, Чернігівській, Полтавській, Закарпатській, Івано-Франківській, Донецькій та Луганській областях .У 2017 році була відзнята 2 частина проекту в Одесі, Тернополі, Костянтинівці й Авдіївці Донецької області та Павлограді Дніпропетровської області. Цей проект про таких людей та громадські ініціативи, які вони створили самі!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews