На майбутній спорткомплекс у Рівному надійде субвенція

13.07.2018 10:33   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

На засіданні Комітету Верховної ради України з питань бюджету розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погодили будівництво або реконструкцію палаців спорту у 2018 році.

Серед них – спорткомплекс, що мають збудувати на вулиці Макарова у Рівному. На ці потреби надійде 15 мільйонів гривень.

Згідно вимог, умовами надання субвенції є співфінансування з місцевих бюджетів, завершення у наступних бюджетних періодах будівництва та належне забезпечення подальшої експлуатації палаців спорту.

Окрім цього до переліку арен, будівництво яких планується у 2018 році, включили ті, що мають відведену земельну ділянку та затверджену проектно-кошторисну документацію. Також вони повинні використовуватись для розвитку не менше ніж чотирьох ігрових видів спорту. Під час спорудження об’єктів мають бути враховані вимоги щодо доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп. Кількість глядацьких місць повинна становити не менше ніж 2500.

Нагадаємо, окрім субвенції, на будівництво спорткомплексу у Рівному надійдуть кошти з інших джерел - Державного фонду регіонального розвитку (30 млн. грн.) та обласного бюджету (5 млн. грн.).

За матеріалами Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews