У Чернівецькій області пройшов ХХ-й чемпіонат України з гонки крос-кантрі

28.07.2018 22:44   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: pogliad.ua
На Буковині відбувся 20-ий чемпіонат України з гонки крос-кантрі. 132 учасника з 22 команд змагалися на Цецино. Про це йдеться на сайті «ЧернівціСпорт».

У змаганнях серед чоловіків третє місце посів буковинець Павло Лукан (Чернівці, ОШВСМ). Першим став представник Хмельницької області Дмитро Тітаренко, а другим – Володимир Козловський (Закарпатська область). 

З-поміж юнаків трійку кращих замкнув Богдан Кушнірюк (Чернівці, ОШВСМ). Перемогу святкував Олександр Гудима (Рівненська область). На другій сходинці опинився Олександр Курило (Харківська область). 

Серед молодших юнаків трійку кращих замкнув Богдан Чинчик (Чернівці, «Колосок»). На першій сходинці розташувався Антон Кобиш (Київ), а на другій – Єгор Волков (Харківська область). 

За підсумками змагань відбувався відбір на чемпіонат Європи, який з 27 липня по 1 серпня відбуватиметься у Граці (Австрія).

За матеріалами https://pogliad.ua 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: pogliad.ua