Діти буковинських пільговиків поїхали на відпочинок у Молдову

02.08.2018 09:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У рамках співпраці між Україною та Молдовою 1 серпня 45 дітей віком від 7 до 15 років з числа пільгової категорії відправились на відпочинок у літній табір «Luceafarul», що в місті Вадул-луй-Воде (Республіка Молдова).

Чернівецькою облдержадміністрацією організовано збір та перевезення дітей, також забезпечено 5 супроводжуючих, в тому числі лікар.

Витрати пов’язані з проживанням, харчуванням та культурно-розважальні заходи взяла на себеприймаюча сторона.

Відпочинок дітей став можливий за сприяння Посольства України в Республіці Молдова та у результаті домовленостей між Міністерством соціальної політики України та Міністерством просвіти, культури і досліджень Республіки Молдова.

«Дуже добре, що держава дбає про своїх громадян та знаходить можливості для відпочинку дітей пільгових категорій, - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець. – Цього року завдяки спільним зусиллям обласної влади, наших партнерів діти з Буковини відпочивають і в Херсонській області, і в Румунії та звичайно ж, у таборах відпочинку на території Чернівецької області».

Заступник голови ОДА висловив сподівання на те, що в Молдові 45 дітей, які сьогодні виїхали на відпочинок, познайомляться з культурою, традиціями та національними цінностями сусідньої держави, гарно проведуть час, а дружні стосунки між Україною та Республікою Молдовою тільки міцнішатимуть.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews