Обставини смерті чоловіка на Володимиреччині встановлює поліція

02.08.2018 16:43   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Першого серпня в реанімаційному відділенні районної лікарні помер 32-річний житель села Бабка Володимирецького району.

Відповідно до висновку судово-медичного експерта, причиною смерті чоловіка стала закрита черепно-мозкова травма, обширна субдуральна гематома, набряк головного мозку.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження йому нанесли 28 липня троє односельців 17-ти, 28-ми та 22-х років. Під час спільного розпиття спиртних напоїв поблизу магазину між чоловіками  виник конфлікт, під час якого молодики нанесли кілька ударів руками та ногами 32-річному знайомому. Із тілесними ушкодженнями його доставили до лікарні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України триває. Поліцейські встановлюють усі обставини злочину, зокрема чий удар виявився смертельним. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews