Голова Сокирянської РДА письмово просив Фищука підмінити Prozorro у роботі з бюджетними коштами

04.08.2018 16:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: buknews

Документ за підписом голови Сокирянської РДА Петра Бескупського оприлюднив народний депутат України Максим Бурбак. 

- Питання: «Скільки ще голова Сокирянської РДА буде лишатися на своїй посаді?». Численні факти саботажу реформи децентралізації, зволікання при нарахуванні субсидій населенню в опалювальний сезон, відкритий конфлікт з новоствореними ОТГ та підтанцьовування на других ролях у численних виставах місцевих «козачат». Ніби вже було б досить для звільнення та призначення перевірки вказаних фактів. Та чимось припав він до серця Голові Чернівецької ОДА Олександру Фищуку.

- Але цей шедевральний лист має стати його лебединою піснею. Голова РДА Петро Бескупський звертається листом (Карл, офіційним листом !!!) до Голови Чернівецької ОДА, щоб при визначенні підрядників по ремонтам за кошти державного бюджету надали перевагу одному виконавцю, який (цитую): «здатний оперативно вирішувати питання...».

- Ну всім відомо, що в Сокирянській райраді та адміністрації тугувато зі знанням останніх змін до чинного законодавства та впровадженням реформ в Україні. Про методологію створення ОТГ тут не чули як і про обов’язковість застосування процедури відкритих торгів за системою Prozorro. А проведення публічних відкритих конкурсів? Бескупський вже все вирішив. Кому такий Бескупський потрібен на Сокирянщині. Громаді ні! А Вам, Олександре Георгійовичу? - запитує Максим Бурбак. 

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д Maksym Burbak.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: buknews