Об’єднані громади Рівненщини вимагають не блокувати децентралізацію

17.08.2018 15:11   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Асоціація «Об’єднані територіальні громади Рівненщини» виступила із зверненням до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної ради України у якому вимагає негайно втрутитися у ситуацію, що склалася із блокуванням виборів в ОТГ та знайти політичні методи впливу на Центральну виборчу комісію.
 
У зверненні наголошується, що реформа місцевого самоврядування в Україні, і на Рівненщині зокрема, доказала свою результативність. Зупинка децентралізації в будь-який спосіб негативно вплине як на суспільно-політичну ситуацію в країні, так і на міжнародну позицію нашої держави, що є неприпустимим. А діями ЦВК   порушуються права тисячі членів територіальних громад, в тому числі і з Рівненської області, які пройшли довгий і непростий шлях формування ОТГ.
 
«Закликаємо усі прогресивні сили в країні об’єднатися довкола підтримки процесів децентралізації і зробити все можливе для того, щоб вибори в новоутворених об’єднаних територіальних громадах відбулися у 2018 році», - наголошується у зверненні.
 
Документ підписав голова Асоціації «Об’єднані територіальні громади Рівненщини», голова Бугринської ОТГ Сергій Пилипчук.
 
За матеріалами Центру розвитку місцевого самоврядування.

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews