Чернівчани невдоволені безладом після благодійних обідів у їхньому дворі

20.08.2018 16:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: Чернівецький промінь

Мешканці декількох будинків у Чернівцях обурені безладом після благодійних обідів, які у їхньому дворі проводять священнослужителі. Про це йдеться у сюжеті ТСН. Як зазначено, доброчинні трапези посеред міжбудинкових територій почали влаштовувати 4 роки тому служителі храму, розташованого через дорогу.

Як пояснюють благодійники, у церкві немає підсобних приміщень, де можна було б готувати та роздавати їжу, а один зі служителів церкви – інок Пантелеймон – придбав поблизу квартиру. Там і займаються приготуваннями, а роздачею – прямо у дворі поруч. Однак така благодійність має і інший бік – опісля себе нужденні залишають купи сміття і бруду, а дехто приходить сюди за закускою до випивки. Як зазначає місцева мешканка Юлія Фецек, дехто їсть і навіть ходить у туалет в під'їзди поближніх будинків.

Окрім того, інок Пантелеймон влаштував у своєму помешканні нічліг, через шум і безлад у якому страждають сусіди. Мешканці будинків скаржилися у ЖРЕП, однак доки безрезультатно.

У Департаменті ЖКГ зазначають, що винні у безладі і благодійники, і комунальники:

– Ті, хто організовують такі заходи, мають передбачити упорядкування території після себе. А ЖРЕП несе відповідальність за санітарно-гігієнічний стан у всьому мікрорайоні. У будь-якому випадку треба навести лад, – пояснює заступник начальника Департаменту ЖКГ Олександр Бурак.

Доки у цьому дворі без жодних змін, а обурені мешканці все частіше чують: не подобається – переселяйтеся.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Чернівецький промінь