На Буковині бачили НЛО (Відео)

27.08.2018 15:15   Опубліковано : Буковинський Новинар
Джерело: АСС

47-річний Віталій Новіков приїхав на фестиваль на Томнатику, щоб побачити колишню військову базу Памір, де він служив у 19 років.

Чоловік із ностальгією згадує ті часи, він відшукав казарму, щоправда, вона, каже, занедбана. Все решту - збереглось.

Саме на цій станції інспектували повітряний простір і всі засекречені дані подавали до інших бригад.

На військовій базі мало би бути понад 100 людей, але насправді тут працювали 60-70 військових, не дуже було багато охочих, пригадує Віталій.

Також він не може забути одну дивну історію, що сталась на Томнатику, на території бази, коли пристрої не помітили і не визначили один літаючий об`єкт.

"На цьому об’єкті ми вели повітряну розвідку, система ПВО. В нас були радіотехнічні війська, станції РЛС, які стежили за напрямком літаків. Одного разу ми тут навіть бачили НЛО. 21 годині вечора. Ми з колегою з лісу виходили, він мені каже: дивись – прожектор. Ну дійсно на нас летіло таке щось невідоме, навіть ілюмінатор побачили, але без звуку, станції його навіть не засікли", – розповів Віталій Новіков.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: АСС