У здолбунівчан запитують, чи хочуть вони об’єднуватися з Квасиловом та Богдашевом

28.08.2018 20:37   Опубліковано : Юліана Медічі
Джерело: RvNews

Цієї середи, 29 серпня, у приміщенні сесійної зали Здолбунівської районної ради вул. Грушевського, 14) громадське обговорення щодо добровільного об’єднання територіальних громад. Початок о 17.00.

На сесії Здолбунівської міської ради, котра відбулася 22 серпня, депутати підтримали рішення «Про затвердження Порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад», відповідно до якого й відбудуться громадські слухання. Раніше, 6 серпня, до Здолбунівської міської ради надійшла ініціатива від 14 депутатів з пропозицією створити об’єднану громаду, до якої увійдуть місто Здолбунів, смт Квасилів та села Богдашів, Ільпінь, Кошатів й Орестів Богдашівської сільської ради.

До слова, щодо цієї ініціативи громадяни можуть подавати свої пропозиції у письмовому та електронному вигляді. Надсилати їх слід за адресою м. Здолбунів, вул. Василя Жука, 1, каб. 12 або на електронку miskrada@ukrsd.com.ua.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews