Вперше у Тернополі відбувся легкоатлетичний пробіг «Нічна Озеряна» (Фото, відео)

02.09.2018 15:13   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Вперше в Тернополі Команда Ternopil Half Marathon організувала і провела І-й відкритий легкоатлетичний пробіг “Нічна Озеряна 2018". Дистанція: класична, як традиційна "Озеряна" - по найменшому колі навколо озера. Довжина - бл. 8760 м.

Розпочався забіг традиціно на набережній Тернопільського ставу біля причалу 1 вересня о 22 годині, а вже через півторигодини зустрічали перших фінішерів. Всі учасники бігли з налобовими ліхтариками.

Стартовий внесок становив 50 грн. з учасника (в день старту 100 грн.), що покривало витрати на виготовлення медалі, маркування траси, друк дипломів, канцелярські дрібниці.

"Нічна Озеряна" - це промо захід для залучення до команди тернопільських бігунів нових учасників, для популяризації активного та сімейного відпочинку, для формування спортивного та здорового іміджу міста Тернопіль в Україні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews