Тернопільські поліцейські розмовляли з учнями на тему шкільного булінгу

13.09.2018 15:13   Опубліковано : Анастасія Квітковська
Джерело: TeNews

Тема шкільного булінгу -  цькувань, образ, принижень, знущань серед дітей один над одним – останнім часом не втрачає актуальності. Спілкувались на цю тему правоохоронці з учнями сьомого класу Тернопільської ЗОШ №24.

«Булінг – це агресія, яка може призвести до непоправних вчинків», - розповідає начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Петро Тихович. -  «Наше завдання розповісти дітям про цю проблему, навчити їх протидіяти цій агресії та поінформувати куди звертатися за допомогою у випадку шкільного приниження». Хлопці та дівчата із цікавістю слухали правоохоронців, долучалися до жвавого обговорення.

Виявити та вирішити проблему, пов’язану з булінгом, а  тим самим запобігти їй, допоможуть батьки. Якщо ви помічаєте, що ваша дитина відмовляється з різних причин йти до школи, не зацікавлена у навчанні,  помітили зміни у її поведінці – будьте на сторожі. Намагайтеся спокійно поговорити з вашим сином чи донькою та дізнатися, що з ним відбувається.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews