У Тернополі волоцюга вдарив африканця порожнім пакетом по карку

Два епізоди недільного дня, які змусили тернополянку посміхнутися.

16.09.2018 18:30   Опубліковано : Новини Тернопільщини
Джерело: TeNews

Два епізоди змусили мене сьогодні посміхнутися, - написала тернополянка Оксана Кузьменко у соціальній мережі. І з гумором розповіла про цікаві випадки з життя міста цими вихідними:

"Перший. Йду по базару і потрапила у корок з людей. Бабусі попід кіосками стали в лінію, затиснувши відвідувачів базару у своєму пекельному кільці. Отак в тій тисняві не розминулись і герої мого посту. Немолода з вигляду жіночка і такий самий, під стать їй, мужчинка. Втупилися одне одному в очі, як боксери на зважуванні перед бійкою. Знищують одне одного морально поглядами. І так зо 15 секунд, розійшовшись, ніби нічого не сталося. 

Друге. Йду по центрі біля Скоріні. А там під Київстаром бабуся жебрає. До неї підходить африканець з рюкзаком white off на шлейках, що вже, погодьтесь, смішно і кидає бабуні 10 гривень. Юнак продовжує ходу, не чуючи бабусю (бо в навушниках), а вона не змінюючи пластинку починає чому кидати в слід: нехай тобі життєва дорога буде вистелена вишиваними рушниками...

Але навіть і це ще не кінець сюру. Якийсь волоцюга, побачивши небачену щедрість, вчепився за нашим благодійником ако сателіт. Переслідував його, вимагаючи гроші. Не затребував навіть вчепитися у футболку: - ну хоч гривню дай!

Не дочекавшись нічого, вдарив африканця порожнім пакетом по карку."

null
Для збільшення натисніть на зображення.

Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews