Чи стане Тернопіль молодіжною столицею України

19.09.2018 12:43   Опубліковано : Анастасія Гарасим'як
Джерело: TeNews

Розпочався конкурс «Молодіжна столиця України», який стартував На Всеукраїнському форумі молодіжної столиці України 2018, що відбувався у Львові 7 вересня, повідомляє сайт Асоціація міст України.

Мета конкурсу - активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах УкраїниПокращення співпраці місцевої влади та представників молодіжного середовища у всіх містах України, поширення кращих практик такої співпраці та успішних кейсів втілення молодіжної політики на місцевому рівні.

Головні завдання:

- Залучення молоді до процесів управління містом, відтак – забезпечення вищого рівня відповідальності молодих людей за якість життя у містах;

- Поширення кращих практик молодіжної роботи, обмін досвідом та залучення молоді до усіх сфер життя на місцевому і регіональному рівнях;

- Використання європейського досвіду для покращення роботи з молоддю в регіонах України;

- Мінімізація негативних тенденцій міграції та сприяння процесам децентралізації на місцевому рівні.

Детальнішу інформацію про конкурс читайте ТУТ.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews