У трьох ДТП на Рівненщині постраждало семеро осіб

23.09.2018 15:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

У суботу, 22 вересня, на дорогах області сталося три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими: у Сарненському, Гощанському та Рівненському районах.

До поліції повідомили медики Сарненської швидкої медичної допомоги, що до них близько 03:30 із травмами звернулися 19-ти, 14-ти та двоє 18-річних жителів села Чемерне. У потерпілих медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійні рани та садна. Всі хлопці перебували напідпитку. Поліцейські попередньо з’ясували, що вони постраждали унаслідок зіткнення двох мотоциклів. Дорожньо-транспортна пригода сталася близько третьої ночі у селі Чемерне. Правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Ще одна ДТП сталася близько 19 години на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Горбаків Гощанського району. Поліцейські встановили, що 40-річний житель Одеси, керуючи автомобілем «Audi Q7» скоїв наїзд на двох корів, яких по нерегульованому пішохідному переході на повідку вів 67-річний місцевий житель. Унаслідок наїзду на тварин, пенсіонера теж потягнуло під колеса. Каретою «швидкої» потерпілого доставили до Гощанської центральної районної лікарні, де у нього діагностували політравму, травму грудної клітки, перелом ребра, розрив діафрагми, закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої голови. Після надання першочергової медичної допомоги чоловіка направили в реанімаційне відділення Рівненського медзакладу. Водій іномарки, його дружина та двоє малолітніх дітей, які теж перебували у салоні, унаслідок ДТП не постраждали. Відповідно до медичного освідування водій авто був тверезим. Обидві тварини загинули.

А вже через чотири години дорожньо-транспортна пригода з потерпілим сталася у селі Великий Шпаків Рівненського району. Поліцейські встановили, що 28-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «BMW х5» на іноземній реєстрації, рухаючись у напрямку села Заріцьк, не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги з подальшим перекиданням транспортного засобу. Внаслідок ДТП водій іномарки отримав закриту черепно-мозкову травму та після надання меддопомоги його відпустили. У пасажира авто, 36-річного жителя села Заріцьк медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, політравму, відкритий перелом бедра та госпіталізували у нейрохірургічне відділення інтенсивної терапії медзакладу.

За усіма фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Поліцейські встановлюють усі обставини трьох автопригод.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews