За серпень на Буковині виявлено шість нелегальних перевізників

27.09.2018 22:43   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Як інформують в управлінні інфраструктури обласної державної адміністрації, з метою забезпечення високого рівня безпеки пасажирських перевезень, посилення контролю за нелегальними перевізниками та припинення їх незаконної діяльності на маршрутах загального користування області, забезпечення належного рівня транспортного обслуговування населення впродовж серпня 2018 року в області проведено низку заходів.

Управлінням Укртрансбезпеки у Чернівецькій області перевірено 2121 транспортний засіб та виявлено 223 порушення.

За результатами перевірок складено 283 акти за порушення законодавства про автомобільний транспорт під час перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом та 41 акт за перевищення транспортними засобами нормативних вагових параметрів.

Для виявлення нелегальних автоперевізників, котрі здійснюють пасажирські перевезення з порушенням вимог чинного законодавства, в області продовжує функціонувати відповідна база даних.

Впродовж вищезазначеного періоду виявлено 6 нелегальних перевізників, що здійснювали свою діяльність поза межами правового поля. Разом з тим, не виявлено фактів безпідставної відмови в перевезенні пільгової категорії громадян.

Водночас не виявлено порушень ведення обліку доходів та укладення трудових договорів із найманими працівниками та порушень проведення щозмінного медичного огляду водіїв та технічного огляду транспортних засобів.

З детальнішою інформацією щодо контролю за роботою автоперевізників краю усіх форм власності можна ознайомитись тут.

За матеріалами прес-служби Чернівецької ОДА.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews