Рівнян запрошують поділитися ідеями нової скульптури поблизу діагностичного центру

03.10.2018 20:15   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

 Головний лікар центру Роман Шустик звернувся до всіх друзів у соціальній мережі Фейсбук, щоб вони допомогли у пошуку ідеї для нової скульптури, присвяченої темі батьківства:

«Хочеться, щоб нова скульптура стала не тільки символом, а й талісманом для молодих пар, які планують стати батьками, дарувала здоров’я та вдачу» - наголосив очільник діагностичного центру. - Бути батьками – найбільше щастя, яке Господь дав людям. Але сьогодні кожна третя українська пара має проблеми з вагітністю, виношуванням та народження малечі, тому на базі Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука працюють відділення, які допомагають з вирішенням таких проблем. Маємо слова подяки від сотень людей, серед яких і наші постійні благодійники. Саме вони запропонували зробити подарунок всім рівнянам та допомогти з опорядженням скверу біля діагностичного центру, де ми нещодавно встановили нові лавки та й встановити оригінальну ковану скульптуру».

Роман Шустик зауважив, що пізніше буде організована зустріч у центрі, де і розглянуть усі ідеї щодо нової окраси закладу.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews