Чернівецькі податківці повідомляють: затверджено реєстр великих платників податків на 2018 рік

04.10.2018 08:11   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області повідомляють, що ДФС України визначає порядок формування Реєстру великих платників податків на відповідний рік з урахуванням критеріїв, визначених Податковим кодексом для великих платників податків.

У разі включення платника податків до Реєстру великих платників податків на нього поширюються особливості, визначені Податковим кодексом для великих платників податків.

Після включення платника податків до Реєстру великих платників податків та отримання повідомлення про таке включення платник податків зобов'язаний стати на облік у контролюючому органі, що здійснює супроводження великих платників податків, з початку податкового періоду (календарного року), на який сформовано Реєстр.

На 2019 рік Реєстр великих платників податків затверджено наказом ДФС України від 26.09.2018 N 617 «Про затвердження Реєстру великих платників податків на 2019 рік».

Зазначена норма визначена п. 64.7 ст. 64 Податкового кодексу України.   

З реєстром великих платників податків на 2019 рік можна ознайомитись на офіційному порталі Державної фіскальної служби України за посиланням: http://sfs.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/352246.html


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews