Освітянський корпоратив влаштували на Сарненщині

06.10.2018 22:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Із нагоди Дня вчителя в селі Немовичі Сарненського району відбулися урочистості. Цього року уперше святкування проходило в новому форматі – освітянського корпоративу. До Будинку культури в Немовичі зїхалися понад півтори сотні вчителів з різних освітніх закладів Немовицької ОТГ, інформує сайт Рівненської облради.

 Відзначити День вчителя по-новому тут вирішили з кількох причин. По-перше, минулого року місцевий освітянський колектив значно побільшав, адже села Немовичі, Зносичі та Тинне об’єдналися в одну територіальну громаду. По-друге, відповідаючи формату Нової української школи, святкування провели не у звичному офіційному форматі з врученням грамот, а як урок із завданнями та конкурсами. Діти підготували для своїх вчителів концертну програму, подарували символічні листівки. Молоді педагоги, які цього року розпочали працювати у школі, прийняли символічну присягу на знаковій для усіх вчителів книзі Василя Сухомлинського «Серце віддаю дітям».

Приємною новиною для учнів та батьків Зносицької ЗОШ став новенький шкільний автобус. Символічний номерний знак від якого вручив голова Немовицької ОТГ Віктор Савчин. Автобус придбали за 1 млн. 600 тис.грн. з обласного та місцевого бюджетів.

Голова обласної ради Олександр Данильчук та депутат обласної ради Людмила Мариніна, які завітали на свято, також приєдналися до привітань і вручили Почесні грамоти та відзнаки обласної ради педагогам з різних шкіл Немовицької ОТГ.

 Олександр Данильчук зазначив, що при формуванні бюджету на наступний рік триматиме під особистим контролем питання будівництва та реконструкції шкіл та дитсадків.

«У нас є все для того, аби наступного року розпочати активну фазу будівництва шкіл в Цепцевичах, Чабелі та Вирах. А перший камінь плануємо закласти вже цього року», - зауважив Олександр Данильчук.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews