Масові заворушення поблизу місць незаконного бурштиновидобутку в Зарічненському районі

18.10.2018 20:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Сьогодні, 18 жовтня, близько 7 год ранку поблизу села Кухітська Воля Зарічненського району під час патрулювання працівників поліції у місцях незаконного видобутку бурштину їх службовий автотранспорт заблокувала  група невідомих у кількості майже  200 чоловік. Зловмисники були у балаклавах, поводили себе зухвало та агресивно. Вони шарпали поліцейських за формений одяг, кидали камінням та пошкодили палицями три службових автомобілі, інформує сайт прокуратури області.

Через деякий час, спілкуючись з правопорушниками, правоохоронці припинили протистояння. Інформація про потерпілих не надходила, зброя не застосовувалася.

На місце події невідкладно виїхав прокурор Рівненської області Богдан Подубинський.  

На даний час слідчі органів поліції за процесуального керівництва прокуратури встановлюють усі обставини кримінального правопорушення та осіб, причетних до його вчинення. Проводяться необхідні слідчі дії. 

Відповідно до санкції зазначеної статті КК України відповідальність передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews