Смакота з картоплі: крутіше дерунів
Джерело: poshepky.com
Картопляні биточки. Пропоную вашій увазі гідний рецепт для ситної вечері. До картопляних биточків можна подати грибний соус з печерицями.
Складові
Картопля — 1 кг.
Цибуля — 1 шт.
Яйця — 4 шт.
Борошно — 2-3 ст.л.
Мелені сухарі — 2 ст.л.
Рослинна олія — 1/2 склянки.
Сир твердий — 100 г.
Сіль, чорний мелений перець — за смаком.
Спосіб приготування
Читайте також
Крок 1. Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді. Остудити.
Крок 2. Цибулю помити, почистити і нарізати невеликими кубиками.
Крок 3. Сир натерти на середній тертці.
Крок 4. Картоплю натерти на середній тертці, додати цибулю, 2 яйця і тертий сир.
Крок 5. Все посолити, поперчити і добре перемішати.
Крок 6. Збити 2 яйця. Потім сформувати биточки і обваляти в борошні. Биточки занурити в яйця, мелені сухарі і обсмажити на рослинній олії.
Вчені вже давно говорять нам про користь картоплі. Цей овоч має відмінні поживні властивості, без нього просто неможливо уявити повсякденні страви. У складі картоплі є велика кількість різних поєднань, які сприятливо впливають на людський організм.
Користь картоплі
Користь картоплі безсумнівна, так як в ній міститься життєво важлива для людини аскорбінова кислота. Так, 1 кг сирої картоплі забезпечує людині 80-100 мг аскорбінової кислоти. Крім вітаміну С в картоплі є необхідні для людини вітаміни В6, В2 і В3.
Читайте більше на TeNews.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: poshepky.com