Для буковинської молоді провели історичну військово-патріотичну гру

21.10.2018 22:42   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Управління молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з громадською організацією «Національна дружина» 19 жовтня 2018 року на території парку ім. Ю. Федьковича (фан-парк)  провели історичну військово-патріотичну гру «Герої козацької слави», присвячену Дню українського козацтва, Дню захисника України та Дню заснування Української Повстанської Армії.

Метою історичної військово-патріотичної гри є підвищення національно-патріотичного виховання серед молоді, утвердження любові до Батьківщини, наслідування найкращих прикладів мужності борців за свободу та незалежність України як з історичного минулого, так і захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та територіальну цілісність держави.

До участі у грі залучалися студенти вищих навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів міста Чернівці віком від 18 до 22 років включно. Зокрема, участь у грі взяли 8 команд з різних навчальних закладів: Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Буковинського державного медичного університету, Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету, Буковинський університет, Чернівецька філія ТзОВ медичний коледж «Монада», Чернівецький індустріальний коледж, Чернівецький транспортний коледж.

Молоді буковинці вправлялися в майстерності збиирання/розбирання автоматичної зброї; надання першої медичної допомоги, давали відповіді на інтелектуальні запитання на знання історії України, змагалися у фізичній витривалості, розкладали намети на швидкість тощо.

Переможцями гри стали:
1 місце – команда Буковинського державного медичного університету;
2 місце-команда кафедри військової підготовки ЧНУ;

3 місце-команда Чернівецького транспортного коледжу.           

Усі учасники нагороджені подарунками.

За матеріалами прес-служби ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews