Фотоконкурс «Моя Україно!» завершився на Рівненщині

26.10.2018 22:25   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У Рівненському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбулось оцінювання робіт обласного заочного конкурсу фоторобіт серед учнівської молоді «Моя Україно!», інформує сайт «Освіта Рівненщини».

У конкурсі взяли участь творчі колективи юних фотоаматорів, учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області. Цьогорічні учасники подали по одній конкурсній фотороботі або фоторозповіді у номінаціях: портрет, пейзаж, натюрморт, архітектура, жива природа, макро, жанрове, позажанрове, репортажне та експериментальне фото. Всього на конкурс було представлено 319 фоторобіт з районів та міст області.

Фотороботи оцінювалися журі, у складі якого були місцеві фотолюбителі - Олег Гордієнко, Оксана Хорхолюк та Олексій Потянок  Переможців особистої першості журі визначало за  кожною фотографією окремо серед учасників всіх вікових категорій за найбільшою сумою набраних балів, а колективна першість визначалась за найбільшою сумою балів, набраних учасниками колективу, за представлені на конкурс фотороботи. Відповідно до рішення членів журі колективну першість було визначено наступним чином:

І місце – Дубенська міська станція юних техніків;

ІІ місце – Рівненський міський центр творчості учнівської молоді;

ІІІ місце – Костопільський Центр технічної творчості та комп’ютерних технологій;

ІІІ місце – Рівненський районний Центр дитячої та юнацької творчості.

Кращі роботи фотоконкурсу «Моя Україно!» будуть розміщені у холі ІІ поверху Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews