На Рівненщину приїхали школярі з Луганщини

27.10.2018 19:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

31 дитина з прифронтового міста Попасна Луганської області три тижні гостюватиме у таборі «Електронік», що у Рівненському районі, інформує прес-служба ОДА.

У санаторії діти матимуть можливість пройти процедури з профілактики та лікування хронічних захворювань органів дихання, серцево-судинної системи, органів травлення, органів опорно-рухового апарату, нервової та ендокринної системи.

Для них запланували насичену культурну програму, аби вони мали змогу познайомитися з нашим краєм. Школярі зі Сходу відвідають культурні пам’ятки у Пересопниці, Дубно та Острозі. Тут їм розкажуть про історію Рівненщини, видатних людей нашого краю. Окрім того, діти візьмуть участь у різноманітних майстер-класах з вивчення місцевих давніх ремесел.

«Гроші на оздоровлення та відпочинок дітей зі Сходу, а це 150 тисяч гривень, виділили з обласного бюджету, - розповідає заступник голови ОДА Олександр Корнійчук. – А із самим проханням до на звернулися із Попасни. Своєю підтримкою ми ще раз демонструємо, що Схід та Захід разом».


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews