Найпростіший рецепт мочених яблук

28.10.2018 11:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Пошепки

Дуже смачно і швидко!

Приготування:

1. Відбираємо міцні яблука, бажано зимових сортів.

2. Складаємо в 3-х літрові банки і заливаємо холодною водою, додаємо 3 ложки солі, 3 ложки цукру, пару лаврових листочків, гвоздику.

3. Закрити кришками і добре потрясти, щоб сіль і цукор розчинилися.

4. Ми залишаємо киснути при кімнатній температурі на тиждень, потім забираємо в холодний підвал.

Через місяць можна їсти, зберігаються до весни.

Смачного!


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Пошепки