Омріяна шкільна їдальня у Острожці

04.11.2018 20:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

В Острожецькому ліцеї, що на Млинівщині, оновили приміщення шкільної їдальні. Роботи виконано за кошти місцевого бюджету Острожецької сільської ради. Шкільна їдальня зазнала суттєвих змін, до якої не лише приємно зайти, а й працювати, інформує на своїй сторінці у Фейсбук Острожецька громада.

Завдяки проведенню ремонтних робіт було створено комфортні умови, як для працівників харчоблоку, так і для здорового харчування дітей, а саме: облаштовано приміщення харчоблоку та їдальні, встановлено умивальники для миття посуду, припливно- витяжну вентиляцію з автоматичним регулюванням, вікно для роздачі їжі та приймання брудного посуду.

Новий харчоблок відповідає всім санітарним нормам та отримав позитивний висновок від Млинівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Це допоможе забезпечити на належному рівні санітарно-гігієнічні умови харчування та приготування їжі для 490 учнів Острожецького ліцею.

Голова Острожецької сільської ради Тарас Гордійчук висловлює щиру вдячність працівникам підрядної організації «БУДАКЦЕНТ», працівникам рекламної агенції «МедіаХата» та усім тим, хто долучився до відновлення шкільної їдальні.

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews