Буковинець потрапив у смертельну ДТП (Фото)

15.11.2018 08:23   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Повідомлення про смертельну дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Чоп» до поліції надійшло 14 листопада близько 15 години.

Відомо, що на автодорозі між селами Гаї-Лев’ятинські та Крупець Радивилівського району, за попередньою інформацією, водій автомобіля «Citroen» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою під керуванням 30-річного жителя Чернівецької області.

Внаслідок зіткнення постраждали відомі спортсмени - 33-річний Андрій Пушкар з Тернопільщини та 50-річний батько Олега Жоха. Вони отримали травми, несумісні з життям. Сам Олег перебуває у важкому стані у Радивилівській райлікарні. 

Унаслідок ДТП водія фургона доставили до медзакладу у тяжкому стані. 

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група, патрульні поліцейські та рятувальники.

Андрій Пушкар - український спортсмен-рукоборець, тренер, заслужений майстер спорту України, 15-разовий був чемпіоном світу, 16 разів - чемпіоном Європи, 7 разів вигравав Кубок світу серед професіоналів… В Україні Андрій завоював близько 200 медалей з різних турнірів, а з усього світу - з понад тридцяти країн.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews