Правовий брейн-ринг відбувся на Рівненщині

16.11.2018 19:50   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Рівненська юстиція та Координаційна рада молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у Рівненській області організували правовий брейн-ринг для студентів юридичного факультету Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. С. Дем’янчука. Такий подарунок працівники юстиції презентували молоді з нагоди міжнародного Дня студента, який відзначають 17 листопада. Учасниками інтелектуальної гри стали три команди, які змагались у трьох раундах. За результатами гри перемогу здобула команда «Правознавці». Всі учасники отримали заохочувальні подарунки, інформує сайт управління юстиції.

Окрім цього, про роботу в органах юстиції та залучення молоді до роботи на державній службі розповіла начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Оксана Сальчук.

- Поговорили про реформи Мін’юсту та як вони реалізуються на Рівненщині, проблеми, з якими доводиться зустрічатися у нашій повсякденній роботі, але також про успіхи та досягнення. Розповіла про напрямки діяльності юстиції та їхню специфіку. І, звичайно, про правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», спрямований на підвищення правової свідомості людей. Бо сьогодні переді мною сиділи ще студенти, але я вже бачу в них потенційних членів команди юстиції. Розумна і активна молодь, яка хоче змін і готова їх впроваджувати – це наша надія. І я дуже сподіваюсь, що найближчим часом такі кадри підсилюватимуть нашу роботу.Тож вітаю студентство із їхнім святом і бажаю усім здійснення мрій!

Наступного тижня працівники юстиції планують прочитати лекції про професію правника, судову реформу, нову державну службу студентам інших рівненських вишів.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews