В організації концерту гурту «Фрістайл» у Рівному виявили порушення

17.11.2018 11:27   Опубліковано : Марта Білик
Джерело: RvNews

У жовтні-листопаді 2018 року у місті Рівне на стаціонарних рекламоносіях розповсюджувалась реклама гконцерту гурту ,,Фрістайл” у ПК ,,Текстильник”  25 листопада.

При дослідженні даної реклами спеціалістами управління захисту споживачів встановлено, що з адміністрацією палацу культури організатори заходу договору оренди приміщення не уклали і відповідно концерт гурту ,,Фрістайл” на анонсований день проходити не буде. Відомості про організаторів гастрольного заходу відсутні. Про це повідомляє ГУ Держпродсподивслужби в Рівненській області.

У такому випадку споживачі, які придбали квитки на концерт, можуть потрапити в ситуацію, що не зможуть скористатися своїм правом на повернення коштів.

Це порушення ст. Закону України ,,Про рекламу” та законодавства про захист прав споживачів.

Шановні жителі міста! Перед купівлею квитків переконайтесь, що у рекламних матеріалах щодо проведення гастрольного заходу в обов’язковому порядку зазначаються найменування організатора заходу, його номер телефону та адреса (місцезнаходження), ім’я (назва) гастролерів, а також надаються відомості про використання фонограм.

null

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews