Класичний чізкейк, смак якого вам не вдасться забути
Джерело: Знай
Порції: 12
Інгредієнти:
200 г пісочного тіста
600 г сиру філадельфія
230 г цукру
1,5 ст. л. борошна
240 мл вершків
1 яєчний жовток
3 яйця
8 г желатину
30 г вершкового масла
150 г кураги
1 ванільний стручок
Приготування:
2. Сир змішуємо з 150 г цукру. Додаємо в суміш зернятка ванілі, борошно, 40 мл вершків, яйця і жовток. Доводимо до однорідності в блендері.
3. Викладаємо сирну суміш на корж і випікаємо в розігрітій до 100 градусів духовці приблизно годину.
4. Для глазурі желатин замочуємо у воді на 5 хвилин. У каструлю кладемо 30 г цукру, 2 ст. л. води і доводимо до кипіння. Потім додаємо в сироп желатин і виливаємо 200 мл вершків.
5. Коли чізкейк охолоне заливаємо в нього глазур і тримаємо в холодильнику 2 години.
6. Тим часом у каструлі розігріваємо вершкове масло, половинку ванільного стручка і 50 г цукру. Нарізаємо і додаємо курагу і продовжуємо обсмажувати, постійно помішуючи. Вливаємо 50 мл води, повністю її випаровуємо і повторюємо це поки курага не стане м'якою.
Читайте більше на TeNews.
Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Знай