Бійці Рівненщини здобули 11 медалей Чемпіонату Світу з козацького двобою

12.12.2018 12:29   Опубліковано : Олександр Войцеховський
Джерело: RvNews

Вихідними у Харкові відбувся Чемпіонат Світу з козацького двобою. Всього на турнір з'їхалося майже тисяча спортсменів із 12 країн світу (Україна, Азербайджан, Іспанія, Білорусь, Киргізія, Таджикістан, Грузія, Туркменістан, Іордания, Марокко, Узбекистан, Туреччина). Про це повідомляє ВСЕ про СПОРТ.

Рівненщину на змаганнях представляли спортсмени СК "Скіф" (Рівне) та СК "Патріот" (Березне).

За підсумком змагань наші бійці показали дуже достойні результати.

Андрій Хохлов (СК "Скіф") у розділі "борня 3" (ММА light) виборов золото та у "герць 3" (ММА elit) здобув срібло турніру. Його одноклубник Микола Кондратюк здобув золото у "греплінгу" і бронзову медаль у "герць 3" (ММА elit). Ще один рівнянин Костянтин Степанюк виграв срібло у розділі "греплінг" та бронзу у "борня 3" (ММА light).

Відзначились і березнівчани. Так, Дмитро Власюк у категорії "борня 3" (саньда) виграв золото. Олександр Добродій у "борня 2" (саньда) став першим та у "борні 3" (ММА light) здобув срібло. Також Владислав Драганчук у борні 3 (ММА light) піднявся на першу сходинку п'єдесталу. Також із золотом у розділі "борня 3" (саньда) додому повернулася Катерина Гайдук.

Готували спортсменів до змагань тренери Богдан Романович (СК "Скіф" Рівне) та Олександр Зайченко (СК "Патріот).


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews