Рівнянин намагався втекти із викраденим сейфом (Фото)

17.12.2018 16:27   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 29-річний житель Рівного, який учора, 16 грудня, викрав сейф із торгового закладу, втім був пійманий працівниками поліції охорони в Рівненській області.

Охоронна сигналізація спрацювала близько 06:30. Екіпаж Управління поліції охорони негайно виїхав до магазину на вулицю Дубенська обласного центру.

Прибувши на місце, правоохоронці упіймали невідомого, який із сейфом тікав з приміщення.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисником виявився 29-річний рівнянин. Він проник до торгового закладу, який належить 57-річній жительці села Колоденка Рівненського району, віджавши фомкою металопластикове вікно з тильної сторони.

У сейфі знаходились грошові кошти в сумі 1150 гривень, документи, біжутерія та печатка. «Рівнянина затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Слідчий повідомив йому про підозру у вчиненні крадіжки з проникненням у приміщення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Завтра у суді розглядатиметься клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою». Крім того, поліцейські встановили, що відносно чоловіка триває досудове розслідування за фактом незаконного зберігання майна, здобутого злочинним шляхом, та злочину, пов’язаного з незаконним обігом наркотиків.

За скоєне чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews