Рівнянин поранив свого товариша штик-ножем

07.01.2019 14:23   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Конфлікт двох товаришів закінчився для 52-річного рівнянина лікарняним ліжком. Поліцейські затримали нападника і помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Правоохоронці встановили, що п’ятого січня на вулиці Присадибна у Рівному компанія у помешканні одного з товаришів розпивала алкогольні напої. За столом між двома чоловіками виникла суперечка, з'ясовувати стосунки вони вийшли на вулицю. Біля будинку 46-річний уродженець Луганської область дістав із кишені штик-ніж, який носив із собою, та наніс ним удар 52-річному рівнянину. 

Швидку медичну допомогу викликали очевидці події, які вийшли на вулицю і побачили закривавленого чоловіка. Потерпілого госпіталізували в торакальне відділення лікарні, де після оперативного втручання його життю нічого не загрожує. Медики діагностували у нього проникаюче поранення грудної клітки і легені. 

Екіпаж поліції ТОР затримав підозрюваного у вчиненні злочину в будинку на вулиці Польова, де той тимчасово проживає. 

Слідчі Рівненського відділу поліції затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Нині підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. 

Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews