У селі Вільгір Бугринської ОТГ відбувся фестиваль здорового способу життя

18.01.2019 18:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

 

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до комунального закладу «Вільгірський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Бугринської сільської ради Гощанського району, щоб вручити нагороди за перше місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2018» та провести фестиваль здорового способу життя, інформує сайт «Спорт для всіх».

Учасники, сформувавшись у команди, перетворили змагання на справжнє свято, сповнене спортивним азартом та завзяттям. Для визначення найкращої команди учні взяли участь в естафетах, під час яких вони на швидкість котили фітбольні кулі, бігали з баскетбольними м’ячами та з тенісними ракетками, вправлялися з футбольними м’ячами,  і по черзі накидали кільця на конуси. Завдання були не складні, тому всі команди легко впоралися з проходженням естафет. Однак переможець може бути тільки один, і цього разу фортуна посміхнулася команді під назвою «Олімпія». Друге місце посіли школярі, котрі назвалися «Соколята», а команді «Лідери» вдалося зайняти третє місце на п’єдесталі.   По завершенні естафет відбулася церемонія нагородження переможців та призерів. Всі вони були відзначені дипломами  комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами Відділення Національного олімпійського комітету в Рівненській області. Також заступник голови Бугринської ОТГ Іван Гавлитюк, який був присутнім на заході, подарував дітлахам набір спортивного інвентарю.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews