Як буковинцям перевірити себе у списку виборців? (Відео)

28.01.2019 22:11   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: ukrinform.ua
Працівники Третього апеляційного адміністративного суду розповіли, як перевірити себе у списку виборців, та підготували відповідну відеоінструкцію.

Про це інформує портал Судова влада України.

Як зазначається, перевірити чи є Ви у списку виборців можна в кілька способів, а саме: перевірити свої дані в іменному запрошенні на вибори, яке повинно бути доставлено виборцю дільничною виборчою комісією не пізніш як за 10 днів до дня голосування, і не пізніш як за 3 дні до дати повторного голосування; перевірити свої дані у списку виборців, що можна зробити у приміщенні дільничної виборчої комісії, до якої виборець відноситься за зареєстрованим місцем проживання.

 

Окрім того - можна прийти в будь-який робочий день із паспортом до відділу ведення Державного реєстру виборців за Вашим зареєстрованим місцем проживання, а також - перевірити себе у списку виборців через інтернет.

Працівники Третього апеляційного адміністративного суду підготували відеоінструкцію, як саме за допомогою інтернету перевірити себе у списку виборців. Із відеоінструкцією можна ознайомитися на сайті порталу Судова влада України, або на сторінці Третього апеляційного адмінсуду в YouTube.

«Якщо все добре і Ви є у списку виборців та закріплені за певною дільницею, то у день голосування з 8-ї ранкуі до 20-ї вечора приходьте з паспортом громадянина України на виборчу дільницю за Вашим зареєстрованим місцем проживання», - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в Україні 31 грудня розпочався виборчий процес чергових виборів Президента України, призначених на 31 березня 2019 року.

За матеріалами https://www.ukrinform.ua 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ukrinform.ua