52% буковинської молоді залучено до участі у молодіжних заходах

08.02.2019 09:37   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Восьмого лютого  під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Ігоря Богатирця відбулось засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики.

Розглянуто питання про  стан реалізації Комплексної програми молодіжної політики у Чернівецькій області у 2018 році.

На заході повідомили, що торік управлінням  молоді та спорту обласної державної адміністрації проведено  43 заходи з питань молодіжної політики.

Зазначеними заходами охоплено понад 144 тис. молоді краю віком від 14 до 35 років, що становить 51,9% від загальної чисельності молоді в області (277226 осіб).

У 2018 році основними напрямками молодіжної політики краю були: відродження національно-патріотичного виховання, утвердження громадянської свідомості і активної позиції серед молоді, створення умов для працевлаштування молоді, організаційна та методична підтримка органів студентського самоврядування, забезпечення міжнародного молодіжного співробітництва.

Також серед важливих напрямків роботи з молоддю у 2018 році –  популяризація та утвердження здорового способу і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді. З цією метою минулоріч було проведено низку акцій в рамках обласного етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». Для цього було розроблено дизайн відповідної соціальної реклами та промо-продукції.

Про здобутки Чернівецького осередку Федерації дебатів України за 2018 рік та плани співпраці з управлінням молоді та спорту обласної державної адміністрації у 2019 році розповіла на засіданні Олена Щербакова  – голова Чернівецького осередку Федерації дебатів України.

По закінченню заходу  подяками управління молоді та спорту обласної державної адміністрації за активну громадянську позицію, вагомий внесок в розвиток молодіжної політики Чернівецької області у 2018 році нагороджено:

  - Римарчук Ірину Миколаївну – головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Сокирянської районної державної адміністрації;

  - Бербенюк Жанну Миколаївну – головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Кіцманської районної державної адміністрації;

 - Мельничук Лідію Іванівну – завідувача сектору з питань молоді та спорту Вижницької районної державної адміністрації;

- Олексійчук Світлану Іванівну - головного спеціаліста відділу у справах сім'ї та молоді Чернівецької міської ради;

- Громадську організацію «ІТТА»;

- Відокремлений підрозділ Всеукраїнської міжнародної   громадської  організації   «AIЕSEC  в Україні» у м. Чернівці.

Також,  за  активне сприяння в проведенні інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» у 2018 році подяками управління молоді та спорту обласної державної адміністрації нагороджено:

- Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університу;

- МАА (Міжнародну антинаркотичну асоціацію) громадської організації «Чернівецький центр здорової молоді».

За матеріалами ЧОДА.


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews