На Тернопільщині придбали щасливий лотерейний квиток, який приніс виграш у півмільйона гривень

13.02.2019 12:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Тернополяни

Двоє українців минулої неділі (10 лютого) стали щасливими власниками купи грошей. Один з переможців — із Тернопільщини, - пишуть Тернополяни.

Як повідомляє оператор державних лотерей «М.С.Л.», у «Лото-Забава» двоє переможців  розділили виграш в 1 мільйон гривень.  Свої виграшні білети вони придбали в різних куточках України: на Тернопільщині та на Чернігівщині.

— Перший щасливий білет №0011400 придбано у "ЛОТО маркеті" за адресою: місто Чортків, вул. Шевченка, 13. Другий переможець купив свій білет №0315245 у Чернігові на фірмовому столі "М.С.Л.", розташованому за адресою: вул. Текстильників, 8, — інформують в  «М.С.Л.».

До слова, з початку року мільйонерами державної лотереї «Лото-Забава» стали вже четверо українців. Усього за весь час існування цієї лотереї, мільйонерами та мультимільйонерами стали вже 316 гравців.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Тернополяни