У Чернівцях відбудеться «Фестиваль краси та стилю»

13.02.2019 20:24   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

14 лютого  на базі соціального партнера – Школи Краси «Слава Студіо» ( м. Чернівці, вул. Пилипа Орлика, 9А), відбудеться «Фестиваль краси та стилю (перукарське мистецтво)» серед обдарованої учнівської молоді закладів професійної (професійно-технічної освіти) Чернівецької області.

Метою проекту є виявлення творчої молоді, удосконалення професійного рівня педагогів з підготовки кваліфікованих робітників з перукарської справи та профорієнтаційної роботи серед молоді. У фестивалі заплановано участь 22 учасників, представників Вищого професійного училища №3 (м. Чернівці), Вищого професійного училища №24  (м. Заставна) та Школи Краси «Слава Студіо».

Програма фестивалю передбачає виконання практичного завдання у двох номінаціях: «Вечірня коктельна зачіска» і «Весільна зачіска». Майстрів перукарської справи та чернівчан запрошуємо відвідати цей захід.

За матеріалами http://chernivtsy.eu 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews