На Рівненщині поліція затримала на хабарі сільського голову

14.02.2019 23:35   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції задокументували корупційну діяльність сільського голови. За дозвіл на розміщення об’єктів реклами на території села посадовець вимагав від суб’єкта господарювання 1 400 доларів США неправомірної вигоди, інформує управління захисту економіки в Рівненській області на своїй сторінці у Фейсбук.

На підставі зібраних матеріалів слідчим управлінням ГУНП в Рівненській області було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 14 лютого, оперативники управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції, слідчі ГУНП в Рівненській області під процесуальним керівництвом прокуратури Рівненської області затримали сільського голову під час отримання частини вказаної ним суми.

null
 

Правоохоронці вилучили 700 доларів США.

На даний час проводяться слідчі дії.

За вчинення даного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews