Як одружувались у день всіх закоханих на Рівненщині

15.02.2019 16:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У День святого Валентина  на Рівненщині об’єднали свої долі 83 пари наречених. Вони стали учасниками весільного марафону «Кохання поза часом-2019». Для всіх, хто одружувався цього дня, працівники відділів ДРАЦС створили особливу атмосферу свята, підготували яскраві декорації залів, оригінальні фотозони, дарували символічні подарунки, інформує сайт управління юстиції.

Також 12 закоханих пар скористалися послугою «Шлюб за добу». Більшість, а саме 10 пар, одружились у скорочені строки у Рівному. Ще дві пари уклали «Шлюб за добу» у місті Дубно. Крім того, працівники Рівненського міського та Демидівського районного відділів ДРАЦС провели урочисті обряди ювілейних весіль. У Рівному Максим та Анастасія Окачі відзначили 5 річницю шлюбу. А у Демидівці під «Весільною аркою для закоханих» вітали Світлану та Василя Гришковців, які подолали 26 річний рубіж спільного подружнього життя.

null
 


 

У день всіх закоханих працівники відділів ДРАЦС також прийняли 36 заяв на державну реєстрацію шлюбу. Зазначимо, що в рамках проекту «Кохання поза часом» у п’яти відділах ДРАЦС на Рівненщині закохані могли подавати такі заяви до опівночі. Найпізніше зареєстрували заяву подану о 22.17 у Рівному.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews