«Бог. Майдан. Війна»: презентація збірки поезій Павла Кучера у Рівному

15.02.2019 19:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У суботу 16 лютого о 15:00 у приміщенні Літературного музею Уласа Самчука (вул. Симона Петлюри, 17) відбудеться презентація збірки поезій Павла Кучера «Бог. Майдан. Війна», інформує сайт краєзнавчого музею.
Увага: збірка не продається – її можна отримати безкоштовно після презентації.
До збірки увійшли поезії, здебільшого написані під час та після Майдану. Тематично розташовані за чотирма розділами. Розділ перший «Майдан» – поезії, що прийшли під час Майдану та після нього як осмислення. Розділ другий «Війна» – присвячено українсько-російській війні, що розпочалася з окупації Криму у лютому 2014 року. Розділ третій «Бог. Сума» – філософське осмислення споконвічних проблем людини та не тільки їх. Розділ четвертий «Інше» – поезії на різні теми, що створюють смислове доповнення до трьох попередніх розділів.
Художнє оформлення – Андрій Хай. Використано світлини Олександра Тимошенка, Андрія Хоманчука («Хліборіза»), Володимира Зінченка, «Поліських партизан» та інших.
Павло Кучер – український поет, філософ, співкоординатор Ініціативної групи постраждалих/поранених на Майдані. Народився у Львові, з початку 2000-х рр. постійно мешкає у Києві. Брав активну участь у Революції Гідності (14 Сотня самооборони Майдану) та був поранений у Києві на розі Кріпосного провулку і Інститутської 18 лютого 2014 року. Цей день вважає другим Днем народження.
Співавтор книги «Наш Майдан: Київ – San Francisco», написаної безпосередньо під час Революції Гідності спільно з Оленою Біляк.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews