На Рівненщині на правоохоронця нацькували пітбуля

27.02.2019 09:13   Опубліковано : Вікторія Синиця
Джерело: RvNews

У Вараші двоє братів, будучи в нетверезому стані, нацькували бійцівського собаку на правоохоронця. В результаті, пес породи пітбультер’єр покусав патрульного.

Близько 23-ї години в дворі однієї із багатоповерхівок Варашу галасували два молодика. Жителі будинку викликали поліцію.  Патрульні побачили двох братів віком 26-31 років. Нетверезі молоді люди кричали та лаялися на дитячому майданчику. Разом з ними була бійцівська собака без намордника породи пітбуль. На зауваження правоохоронців брати не реагували. Більше того, менший з них вдарив ногою патрульного, після чого нацькував на нього собаку. Пес вкусив старшого лейтенанта поліції за ногу. Його напарник стріляв та поранив тварину.

Потерпілого поліцейського після надання медичної допомоги відпустили. 

Слідчо-оперативна група, яку викликали на місце події, доставила обох жителів Вараша до відділу поліції.  

За фактами опору поліцейському та заподіяння працівникові поліції тілесних ушкоджень, у зв'язку з виконанням службових обов'язків, відкрито кримінальні провадження за частиною 2 статті 342 та частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. 26-річного зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вчинене йому загрожує покарання у виді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

За матеріалами відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews