Водій намагався підкупити поліцейських у селищі міського типу Глибока

28.02.2019 09:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Щоб уникнути відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, житель району запропонував правоохоронцям гроші. Працівники поліції відмовилися від неправомірної вигоди.

27 лютого під час несення служби у селищі міського типу Глибока наряд групи реагування патрульної поліції зупинив за порушення ПДР автомобіль «Volkswagen». За кермом транспортного засобу перебував 67-річний житель району.

Коли поліцейські складали на водія адміністративні матеріали, той запропонував їм гроші, щоб уникнути відповідальності. Про спробу підкупу працівники поліції повідомили керівництво та викликали слідчо-оперативну групу для документування кримінального правопорушення.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews