У Гільчанській школі «розминалися» з чемпіонами

02.03.2019 21:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У рамках спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона», гості завітали в Гільчанський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Здолбунівського району. Тутешні учні познайомилися з відомими спортсменками – майстрами спорту України, членами національної збірної, гравцями баскетбольного клубу «Рівне» Кононенко Катериною та Гаврильчик Тетяною, яка, до речі, є уродженкою м. Здолбунів, інформує сайт «Спорт для всіх».

 Як з’ясувалося, досить багато дітей школи цікавляться баскетболом. Оскільки всіх разом спортивний зал вмістити не зміг, то розминка пройшла у два тури: спочатку для старших класів, а потім - для молодших.

 Гостям і справді було чим поділитися з дітьми. Розповідь про те, як баскетбол став вагомою частиною їхнього життя, про тренування і участь у змаганнях, про наполегливість і вміння працювати в команді не залишила нікого байдужим.

 Окрім можливості особисто познайомитися з Катериною та Тетяною, задати питання, взяти автограф, учні мали нагоду позмагатися між собою ще й в творчому конкурсі малюнків на спортивну тематику. Судді визначили три найкращі роботи, автори яких отримали пам’ятні призи від відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Традиційно основна частина зустрічі  розпочалась із спільної розминки, що включала в себе вправи, які спортсменки виконують на своїх тренуваннях. І, як зазвичай, продовжилась майстер-класом. Відомі баскетболістки продемонстрували свою майстерність у техніці володіння м'ячами: вражали присутніх жонглюванням, влучними кидками, точними пасами та іншими своїми вміннями.

null
 

На завершення всі бажаючі мали можливість зробити селфі з Катериною Кононенко та Тетяною Гаврильчик, і як завжди –  на згадку спільне фото. Впевнено можна констатувати, що сьогодні кількість прихильників баскетболу та вболівальників БК «Рівне» значно зросла!


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews