На Володимиреччині дивилися патріотичний кінопроект

03.03.2019 21:35   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

У районному  Будинку культури, за сприяння районної влади та відділу освіти райдержадміністрації  відбулася презентація  Національного  патріотичного кінопроекту «Слава Україні! Героям Слава!». Кінопроект був  представлений виконавчим продюсером  Союзу Молодих Кінематографістів України  Олександром Пушкіним, інформує сайт «Освіта Рівненщини».

У ході  заходу  було презентовано   короткометражні фільми: «Жага неба» ( м. Тернопіль), екранізація «Білого вірша» Героя України-кіборга Андрія Козмірука, «Салдатики» за мотивами однойменного оповідання Володимира Винниченка (фільм Андрія Кучмія) та фільм пам’яті загиблих на Майдані – «Висота».

Цикл   фільмів – це  обличчя новітньої історії України. У публіцистично-документальному циклі стрічок   кожен глядач впізнає   свого друга, брата, батька, сина, колегу, чоловіка. Детальна правда про те, як жили і воювали бійці, нагадає громадянам України, що треба поважати і цінувати військових, котрі охороняють  наше мирне  життя.

До  кінопректу  долучилися   органи влади місцевого самоврядування, ГО «Ветеранська спілка воїнів АТО, захисників Вітчизни» та  учнівська молодь закладів освіти району.

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews