Флеш-моб, ерудит-турнір та селфі «Мій Шевченко»: як рівняни відзначатимуть 205-річницю від дня народження Кобзаря

05.03.2019 18:30   Опубліковано : Яна Замкова
Джерело: RvNews

Рівненська обласна бібліотека для молоді разом із співорганізаторами - Патрульною поліцією Рівненської області, Рівненським автотранспортним коледжем НУВГП та Рівненським державним гуманітарним університетом запланували заходи до 205-річчю від дня народження геніального митця і новатора Тараса Шевченка, інформує сайт облради.

Так, 6 березня об 11.00 книгозбірня запрошує на голосні читання «Читаймо Шевченка – вчимося у нього». Цього ж дня о 15.00 відбудеться спільний з патрульною поліцією Рівного флешмоб «Мій Шевченко». А о 16.00 бібліотекарі проведуть ерудит-турнір «Чи знаєте ви про Шевченка?»

10 березня о 12.00 відбудуться шевченківські читання «Слава і гордість українського народу», участь в яких візьме скаутська організація «Пласт»).

Крім того, упродовж тижня у відділах обслуговування бібліотеки діятимуть тематичні книжково-ілюстративні виставки: «Вічне і живе Шевченкове слово»;«Історична мудрість Великого Кобзаря»; «Його благословила доля славою святою».

Упродовж 5-10 березня кожен відвідувач бібліотеки зможе зробити селфі у спеціально облаштованій фотозоні «Мій Шевченко».

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews