Буковинців попереджають про небезпеку спалювання сухої трави (Фото)

14.03.2019 22:13   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Навесні чимала кількість пожеж виникає через спалювання сухої трави та сміття. Вогонь у таких випадках швидко поширюється на значну площу, і, якщо залишити вогнище без нагляду, пожежа може завдати значних збитків.

Тому, щоб пояснити громадянам небезпеку пожеж від спалювання сухої рослинності, 13 березня працівники Заставнівського районного сектору Управління провели рейд у селі Кадубівці, а рятувальники Глибоцького районного сектору поспілкувалися із мешканцями смт Глибока та села Старий Вовчинець.

Під час інформаційно-роз’яснювальної  роботи фахівці Служби порятунку пояснили буковинцям, що більшість випадків пожеж на відкритих територіях стаються саме через людський фактор і елементарне недотримання людьми правил безпеки. До загорання може призвести навіть недбало кинутий недопалок, а вогонь, що виникне від цього, знищить всю рослинність і завдасть значних збитків. Тому фахівці Управління закликали буковинців не розводити вогню на відкритих ділянках приватних домогосподарств, не спалювати суху траву, стежити за розведеним багаттям на подвір’ї та дотримуватись правил безпеки.

Для того, щоб люди краще запам’ятали поради рятувальників, працівники підрозділів Управління ДСНС вручили їм листівки та пам’ятки.

Прес-служба Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews