У двох ДТП на Буковині постраждали малолітні діти

16.03.2019 00:50   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

Одна дорожньо-транспортна пригода сталася на Кіцманщині, інша – у Чернівцях. Обох потерпілих з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. За фактами ДТП поліція розпочала кримінальні провадження.

14 березня сталася дорожньо-транспортна пригода у селі Борівці Кіцманського району. Розпочинаючи рух автомобілем «Mercedes-Benz Vito», 23-річний житель села Киселів здійснив наїзд на дворічну дівчинку. Працівники Кіцманського відділу поліції встановили: коли пасажири вийшли з мікроавтобуса, дитина раптово впала під заднє колесо. З травмою органів черевної порожнини та підозрою на перелом кісток тазу дівчинку госпіталізовано.

Цього ж дня по вулиці Данила Галицького у Чернівцях 55-річний водій автомобіля «Chevrolet Aveo» допустив наїзд на 6-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Зі слів кермувальника, він не встиг вчасно зреагувати. З переломом ноги дитину доставлено до лікарні.

Слідчі внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування. У вказаних кримінальних провадженнях призначено низку експертиз для встановлення обставин правопорушень.

За матеріалами відділу комунікації поліції Чернівецької області.

null
 

 

null
 

 


Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews