Буковинські таланти запрошують взяти участь у Всеукраїнському фестиваль-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Гранд-талант -2019»

21.03.2019 09:14   Опубліковано : Наталія Чернівецька
Джерело: CvNews

27 червня 2019 року в м.Вільногірськ Дніпропетровської області відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Гранд-талант -2019», засновником якого є Ліга діячів культури України.

Планується, що участь у заході візьмуть учасники з усіх регіонів України. Цей захід - чудова нагода проявити підтримку популяризації національного культурного продукту та розвитку дитячої творчості.

Проведення заходу відбуватиметься за підтримки Міністерства культури України, Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Вільногірської міської ради, національних ЗМІ.

До складу журі фестивалю-конкурсу увійшли визначні українські культурні діячі, а головою журі є двічі міністр культури України, народна артистка України Лариса Хоролець.

Положення

За матеріалами прес-служби ЧОДА.

Читайте більше на CvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: CvNews