«Плакали всі»: на Львівщині діти зняли кліп про жахливий стан доріг (Відео)

22.03.2019 12:46   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: PROSVIT

На Львівщині діти зняли кліп, аби привернути увагу до жахливого стану однієї із місцевих доріг, пише - PROSVIT.

Про це інформує lmn.

Автори пісні переспівали хіт «Плакала»  про дорогу загального користування Стрілки-Мшанець, що на Старосамбірщині.

«Вічна біда – дорога, краде влада», «ями багном латає автодор», «мости скриплять», «забити владі на люд, що живе тут», – співають у пісні. – «Кишені вже пусті, ремонти дорогі, на СТО всі плакали водії»,  «В діда й баби згоріло все – пожежна буксує, по селі не проїде».

Також виконавці звертаються у кліпі до влади, аби їм відремонтували дорогу. «Звикли, що казна їхня власна межі не зна. Захланність для рідних – начхати на всіх інших», – зазначають у пісні.

Як повідомляє ЗМІ, записав пісню на студії та зіграв головну роль у кліпі 21-річний Назар Титар зі Старого Самбора. Він вчиться акторської майстерності у ЛНУ ім. Івана Франка, грає на професійній сцені.

Хлопець зізнався: хоч і зростав у райцентрі, проте не уявляв, що у селах такі жахливі дороги. «Двадцять перше століття. Сором. Реально діти не мають, як добратися до школи – в багнюці грузнуть. Сподіваюся, що влада отямиться», – розповів студент.

До слова, цією дорогою користуються мешканці 11 сіл гірської округи Старосамбірщини. Зйомка кліпу – це вже не перша спроба достукатися до чиновників, аби виділили кошти на ремонт. Усілякі письмові звернення, візити до кабінетів службовців, збір підписів мешканців цих сіл виявилися марними.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: PROSVIT